sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Varamies Kari "Köli" Rautiainen putosi Putous-ohjelmasta

Kari "Köli" Rautiainen jätti sketsihahmokilpailun kolmantena. Ensimmäisenä kisasta putosi Sulo -mörkö, toisena Piia Potka ja nyt kolmantena Kari Rautiainen. Varamies Rautiainen on Jussi Vatasen esittämä hahmo. Hahmo ei päässyt tänä vuonna samanlaiseen imuun kun viime vuotinen Jussi Vatasen hahmo Mr. Mallorca.

Tällä kertaa putoamisvaarassa olivat myös rahaa silikonirintaan tarvitseva Yossu Näätä ja ikivihreä eläkeläinen Hieno Åhlgreen. Putouksessa jatkavat vielä:
  • Jani-Petteri - dragsfjärdiläinen esikoululainen (Iina Kuustonen)
  • Usko Eevertti Luttinen – Sorvankylän seurakunnan pastori (Aku Hirviniemi)
  • Leena Hefner o.s. Herppeenluoma – floridalainen hyväntekeväisyystyöntekijä (Armo Toivanen)
  • Hieno Åhlgreen – kotkalainen 112-vuotias eläkeläinen (Riku Nieminen)
  • Yosefina ”Yossu” Samantha Näätä – lahtelainen glamourmalli (Krista Kosonen)
Parin ensimmäisen ohjelman jälkeen kirjoitin Putous ketsihahmojen esittelyn. Ennustanpa, että seuraavana Putouksesta tippuu Yossu Näätä. Täytyy myöntää, että hänen vatsasta puhuminen, korteista lukeminen, kielilläpuhuminen ja ajatustenlukeminen oli parasta huumoria viimeisessä lähetyksessä. Mutta jostain syystä Krista Kososen hyvä huumori ei taida tällä kertaa avautua suurelle yleisölle. Joten putoaminen uhkaa.

Jani-Petteri ja Usko Eevertti Luttinen taistelevat tänä vuonna voitosta. Toivottavasti muut sketsihahmot räväyttävät tulevilla kerroilla, ja tuovat uusia ideoita ohjelmaan ja näin haastavat Jani Petterin ja (Suomen suosituimman pastorin?) Usko Eevertti Luttisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti