lauantai 21. tammikuuta 2012

Putous-hahmot lyhyessä ja ytimekkäässä esittelyssä

Putous-uutisista hyvää päivää! Tässä viimeisiä tietoja Putouksen maailmasta. Yksi kaveri eli Sulo on pudonnut kyydistä. Kohta selviää, kuka seuraa tietä, jonka sulo on avannut. Tässä lyhyt katsaus joihinkin asioihin, mitä Putouksen alkuvaihe on paljastanut sketsihahmokilpailun osanottajista.

Sulo: jonkun on oltava ensimmäinen

Sulo putosi Putouksesta ensimmäisenä. Sulo on kiltti vaikka esittääkin pelottavaa. Putoaminen ei ollut Sulolle kamala kokemus: Jonkun on oltava ensimmäinen ja raivattava tietä, Sulo-mörkö totesi. Hän sanoo olevansa sen verran iso mörkö, että tien raivaaminen on helppoa. Sulo veikkaa putoamisen liittyvän kokemattomuuteensa. Hän vertaa itseään Yossuun, joka on tehnyt vaikka mitä. Usko Eevertti on puolestaan esiintynyt ihmisen tedessä ja Varamis on tehnyt kaikenlaistia hommia.

Lihamestarin tytär Piia Potka ja täydellinen sydän

Mitä laitetaan? Mitä laitetaan? Kyselee Piia Potka. Hän palvelee ihmisiä ja etsii samalla täydellistä sydäntä. Piia oppi isältään, että jos liha ei tule ihmisten luo, niin se tulee viedä ihmisten luo. Ikäänsä Piia ei paljasta. Hän toteaa salaperäisesti: Olen vähän niin kuin hyvä pihvi, sopivasti muree, muttei kuitenkaan liian kypsä. Mitä laitetaan. Piia etsii täydellistä sydäntä. Tarkoittaako tämä poikaystävää? Ehkä tämä vielä selviää.

Yosefina Samantha Näätä eli Yossun silikonit

Yossu haluaa oman televisio-ohjelman ja toisen silikonitissin. Yossu oli ulkomailla hankkimassa täytettä rintoihin, kun rahat loppuivat kesken ja tissien täyttö vai puolitiehen. Jos Yossu voittaa Putouksen, palkintorahat menevät rintojen kunnostamiseen. Tätä haluaa varmasti myös Yossun poikaystävä Ycä. Ycä on myös Yossun manageri ja serkku. Jaakko Saariluoma joutui palauttamaan Yossun maanpinnalle toteamalla, että Putouksen voitosta ei anneta rahapalkintoa. Huhut muuten kertovat, että Yossun ja Kari ”Köli” Rautiaisen välillä olisi ollut jotankinlaisia syvempiä tunteita. Seuraamme tilannetta. Just dingel about it.

Jani-Petteri - haittaaksse?

Jani-Petteri on kilpailun kuopus. Haittaakse? Ei haittaa. Kuopus lauloi lasermiekka kädessään laulun, jossa mainitiin 49 venäläistä säveltäjää. Hän paljasti myös lukevansa iltasaduksi Tommi Helstenin kirjaa Virtahepo olohuoneessa tai Elämän paradoksit. Jani-Petteri kertoo harrastavansa psykodynaamista pyskoterapiaa kolme kertaa viikossa. Se on sitä kun kaksi ihmistä menee huoneeseen, toinen höpisee ja toinen ottaa rahat. Jani-Petterillä ei ole kavereita.

Varamies Kari ”Köli” Rautiainen

Pasilan varamies tuli Putoukseen tuuraamaan Lokkimiestä. Rautiaisen harrastukset ovat ristisanat ja yhdistystoiminta. Myös Sudoku menee. Kari Rautiainen tuuraa Lokkimiestä todeten: ”Siitähän mulle maksetaan”. Köli Rautiainen joutui Putoukseen yllättävien hetkien jälkeen kun Lokkimies oli kadonnut. Varamies onneksi löytyi nopeasti. Kari ”Köli” Rautiainen astui lavalle tietämättä mihin joutuu: ”Töttöröö, paikalla ollaan, mikä on homman nimi”. Hyvin varamies on hommansa tähän asti hoitanut. Ei ollut ensimmäinen putoaja.

Leena Hefner o.s. Herppeenluoma

Leena Hefner omaa sukua Herppeenluoma tulee Floridasta. Hän tekee siellä työkseen hyväntekeväisyyttä. Vapaa-aikaa sisustaa hyväntekeväisyys ja disco. Matka Floridasta Suomeen sujui hyvin vaikka oli Leena olikin hirveen, hirveen humalassa. Viime kerralla Leena Hefner sai tanssia Scandinavian Hunks tanssijoiden kanssa.

Usko Eevertti Luttinen - luterilainen pappi

Usko Eevertti Luttinen on Sorvankylän seurakunnan pastori. Uskon paras ystävä on suntio. Usko Eevertti korostaa antamista. Ei ole väliä onko taskussa viisisenttinen tai kaksikymmentäsenttinen, tärkeintä on tarttua siihen ja jakaa sitä tarvitseville. Kolehtiin kerättiin rahaa myös juontaja Jaakko Saariluomalta.

Hieno Åhlgreen - 112 vuotias eläkeläinen

Hieno Åhlgreen on ikivihreä kotkalainen eläkeläinen. Hieno on syntynyt vuonna 1900. Tähän mennessä Vienosta on selvinnyt muun muassa hänen matkansa Istanbuliin. Kun hän tuli lavalle hän sanoi ”valoa kohti, valoa kohti”. Hieno totesi Putouksen jountajalle: ”Kyllä minä näen, että sinä katselet minua kuin vanhaa ihmistä. Minä olen vanha.” Hieno Åhlgreen vihjaa olevansa miljonäääri: ”Omin käsin olen miljoonani myös tienannut.” Tarkkaan ei ole tiedossa, miten Hieno on Kotkan satamassa rahansa tienannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti