sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Halvat tapetit Tallinnasta

Tallinnasta saa kuulemma laatutapetteja halvalla. Ja onhan siellä muutakin halpaa: ruoka, juoma, palvelut (parturi, manikyyri, pedikyyri ja mitä kaikkea niitä onkaan). Olen kuullut, että monet käyvät ostamassa rakennustarvikkeita ja sisustustuotteita Virosta. Kaipa siellä sitten on halvempaa ja toivottavasti myös parempaa. Köyhän ei kannata ostaa halpaa, jos se ei ole hyvää.

Luin internetistä, että Tallinnasta saa halvalla tapetteja. Myös laatutapetteja kuten ruotsalaisen Boråstapeter -firman tapetit.
Yksi esimerkki Viron halvoista hinnoista on ruotsalainen Boråstapeter -firman tapetti. Hanna Werning on koonnut tapettikokoelman, joka maksaa Tallinnassa Skandinavia Tapeedisalongissa 30 euroa rulla. Suomessa tätä tapettia myydään hintaan 67 euroa rulla. Scandinavia tapeedisalong sijaitsee Pärnuun menevällä tiellä (Pärnu mnt. 66). Viru hotellilta matkaa Tapettisalonkiin on 3,2 kilometriä. Kiva kävelymatka! Takasin kannattaa tulla taksilla. Ota kuitenkin huomioon taksin käytön ongelmakohdat.
Suunnitelin Tallinnan matkaa. Nyt se venyy ensi viikolle. Ensi kesänä tarvitsen tapetteja, pitääpä käydä katsomassa tuota Scandinavia tapeedisalong -kauppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti