lauantai 4. helmikuuta 2012

Lauantai-illan huumaa - Putous

Lauantai-ilta on taas koittanut. Ulkona paukkuu pakkaset, joten en päässyt taaskaan Tallinnaan. Kuka hullu sinne lähtee palelemaan. Mitäpä tässä muutakaan tekee kun on kodin lämmössä koko illan. Ja katson telkkaria. Tässä illan ohjelma

Putous

Sketsihahmokilpailu. Seuraavat näyttelijät päästetään irti: Aku Hirviniemi, Krista Kosonen, Iina Kuustonen, Riku Nieminen, Elena Leeve, Jaakko Saariluoma, Jukka Rasila, Armi Toivanen ja Jussi Vatanen. Suosikkihahmoni ovat Jani-Petteri ja Usko Eevertti Luttinen.

Jatkosta ovat jo pudonneet Piia Potka, Sulo ja Kari "Köli" Rautiaien. Mukana ovat vielä Jani-Petteri, Usko Eevertti Luttinen, Leena Hefner o.s. Herppeenluoma, Hieno Åhlgreen ja Yosefina ”Yossu” Samantha Näätä. Kaksi miestä kolmea naista vastaan.

Lotto

Suomalaisten kestosuosikki. Pikavippi tulee edullisemmaksi kun lotto. Kansa laittaa lottoon rahaa, ja häviää. Joku harva onnekas voittaa. Kannattaako tämä?

Terra Nova

Katsoin viikko sitten ensimmäisen jaksoin kaksitoistaosaisesta telkkarisarjasta Terra Nova. Tämän viikon jakson nimi on "Särö paratiisissa". Terra Novaa uhkaa keinoja kaihtamaton kapinallisjoukko. Lisäksi aidan toisella puolella nuoria uhkaa verenhimoinen peto. Kiva katsoa, mitä Steven Spielberg on saanut aikaan.

Terra Nova -siirtokunnasta kertova sarja kertoo 2100-luvulta esihistorialliseen aikaan matkanneiden ihmisten elämästä. MTV3 kello 21-22. Näillä mennään. Huomenna on sitten presidentinvaalit - Niinistö vai Haavisto. Ei ole vaikea valita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti